5 enkle måter å rengjøre en tank på

19/04/2018
av Admin Admin
5 enkle måter å rengjøre en  tank på

Her er fem teknikker som vil gjøre dampe tanken din ren som en fløyte på kort tid.

Slik rengjør du tanken

En ting du har opplevd når du bruker en tank, clearomizer eller alt-i-en-enhet, er at når du bytter e-juice, kan du fortsatt smake den forrige smaken i bakgrunnen.

Selv om du endrer spolehodet, kan smaken fra den siste e-juicen din fortsatt være tilstedeværende i enheten. Dette gjelder spesielt for tobakk, kaffe, mentol, kanel og andre dominerende smaker som melon, drue eller lakris. Tenk deg å dampe en drue-smaksatt kaffe e-juice. Æsj!

I denne veiledningen vil vi vise deg fem av de beste måtene å eliminere dette problemet for godt. Heldigvis er de fleste tankene i disse dager enkle å rengjøre, hvis du kan de riktige trinnene. Vi kommer til å dekke alt fra vanlig skylling til noen mer avanserte metoder, så la oss komme i gang!

1. Standard skylling

Dette er trolig den mest grunnleggende og vanlige metoden for rengjøring av tanker for damping. Først begynner du med å skille tanken din inn i så mange biter som mulig. Du bør også forsiktig fjerne o-ringene, hvor mye av den gamle smaken blir fanget. Bare vær forsiktig så du ikke mister dem!

Merk: Hvis du bruker en enhet med utskiftbare spolehoder, må du fjerne spolehodet før du rengjør den. Hvis spolen er i god stand, kan det brukes på nytt, men for å fullstendig kvitte deg med forrige smak, må du installere en helt nytt, friskt spole.

Ta en kopp eller bolle og fyll den med vann. Plasser den i mikrobølgeovnen i omtrent to minutter. I mellomtiden skyller du delene fra tanken din under vasken. Ta deretter ut koppen eller bollen fra mikrobølgeovnen og legg den demonterte tanken i vannet.

La alt ligge, til vannet kjøler seg ned, og gi tanken en siste skylling under vasken. Bruk et papirhåndkle til å forsiktig tørke tanken. La det så ligge til det er helt tørt. Du kan også bruke en hårføner for å øke hastigheten på prosessen, men for mye varme kan potensielt skade o-ringene.

Merk: Du kan også bruke en liten børste for å få dampetanken skinnende ren. Tannbørster er også billige og fungerer bra for dette formålet.

2. Dyprens i PG/VG

Hvis du ikke vil bruke vann, kan du faktisk dyppe tanken din i propylenglykol. Bare fyll opp en bolle med en ikke-smakssatt PG, og la den godgjøre seg. Du kan også bruke VG, men det vil være litt vanskeligere å rengjøre tanken din, siden det er en mye tykkere væske.

Når tanken har ligget en stund i bløt i PG, legg den opp på et papirhåndkle og la det dryppe tørt. Denne metoden er utmerket for å få ut den gamle smaken.

3. eddik, natron og etanol

Du kan erstatte PG/VG med et par ting som du kanskje allerede har ligget rundt i huset ...

Eddik er et svært surt rengjøringsmiddel, men må skylles grundig for å forhindre at lukten blir dvelende. Natron er et annet godt rengjøringsmiddel som kan brukes til å få tanker glitrende rene. Etanol, eller alkohol er en annen svært effektiv substans for rengjøring. Ikke bruk isopropylalkohol. Det beste er kanskje en ren vodka.

Noen dampere foretrekker å bruke litt oppvaskmiddel eller sitronsaft med vann i stedet. Så lenge du skyller alle disse godt, er dette svært effektive midler for å rengjøre dampeutstyr.

4. Ultralyd

Hvis du ønsker å få dampe tankene dine renest mulig, trenger du en ultralydrenser. Vanligvis brukes disse til rengjøring av smykker og edle metaller, men nå brukes de av dampere verden over.

Du trenger ikke en ultralydrenser spasiallaget for dampeutstyr, de er alle like. Vi anbefaler at du bruker en ultralydrenser med en timer som går lenger enn fem minutter.

5. Kast dem i søppelet

Hvis du har prøvd alt ovenfor, og smaken din bare ikke popper lenger, er det på tide å bytte det ekle spolehodet. Hvis du er lei av å kjøpe dem, bør du sannsynligvis se på gjenoppbyggbare spoler.

Hvis du allerede bruker en gjenoppbyggbar tank, trenger du ikke kaste disse spolene ennå. Prøv å fjerne bomullet, brenne av resten av e-juicen og gi den deretter et godt skyll. Tannbørsten kan også komme til nytte for å rengjøre spolene dine.

Konklusjon

Det er mange gode måter å rengjøre tanken din på, avhengig av hvor rent du vil ha det, og hvor mye tid du har. Ultralyd maskiner gjør underverker, men er også forholdsvis dyre. Eddik, natron og oppvaskmiddel fungerer bra, men noen ganger er en god skylling i vann alt du trenger.

Eksperimenter med disse ulike metodene, og se hvilken som passer deg best.

Hvis du har noen ekstra tips om rengjøring av dampetanken, send oss en linje fordi vi liker å lese alle dine kommentarer!