Introduksjon og test av Magma RDA

14/04/2016
av Admin Admin
Introduksjon og test av Magma RDA

Betyr uttrykket "flavor-chasing" noe for deg? Hvis ja, og spesielt hvis du bruker RDA-tanker, har du sannsynligvis hørt om Magma RDA.

Siden tidlig i 2014, ble Magma RDA ansett for å være en av de beste smaksjager RDA-ene på markedet. Hele begrepet smaksjeger var delvis ansporet av Magma, på grunn av dens signaturfunksjoner: kuppelformet topp, redusert kammer og direkte-til-spole og bunnmatet luftstrøm.

Magma RDA er nå tilgjengelig i en ny og oppdatert versjon. Denne nye versjonen beholder de fleste av de viktigste funksjonene i den opprinnelige Magma. Den er 22 mm i diameter og vil sitte perfekt på de fleste mods.

Akkurat som på den opprinnelige så er det to innleggsdekk som er superlette å bygge videre på. Stolpene og stolpehullene er nå større.

Magma har en veldig dyp juicebrønn - veldig dyp. Den er i stand til å holde opp til 40 dråper med e-juice! Og siden denne er laget for de som liker eksotiske spoler, er det en gudegave til de som ikke er interessert i å dryppe konstant.

Det er vanskelig å si hvor mange trekk du kan få ut av denne før du må dryppe, fordi alle bygger på sin annen måte, men jeg kan si at med denne så går du ikke tom med det første.

Introduksjon og test av Magma RDA

Luftstrømmen kan kontrolleres med en ring som justeres når topplokket skrus. Det er ikke vanskelig å bruke, og er ganske praktisk om du ønsker å endre luftstrømmen mens du damper. Luftstrømmen er ikke overdreven, og det er mer enn nok for de fleste eksotiske måter å bygge på. Med luftstrømmen på vidt gap kan du høre litt lyd, men det er absolutt ikke plagsomt.

Finishen er i våpenmetall og den er også tilgjengelig i teflonbelagt svart.

Med den opprinnelige Magma, var en av de vanligste klagene at den lakk litt. Den vil fortsatt lekke hvis du over-drypper, men ikke så lett som den første versjonen. Bare vær bevisst når du fyller i din e-juice, og det går bra. Husk at dette ikke er en RTA-tank.

Er du en smaksjeger vil du elske Magma RDA når du damper. Utførelsen er lekker og designet gjør at du får all smaken fra din e-juice på en best mulig måte.