Introduksjon til Eleaf iStick 100W

08/03/2016
av Admin Admin
Introduksjon til Eleaf iStick 100W

Hvis du ikke har sett nærmere på en iStick 100 Watt, så anbefaler vi at du gjør det! iStick 100 Watt er en (parallell) dual-18650 variabel spenning/effekt mod som er meget enkel å bruke, og den har rikelig med kraft. Den er ergonomisk utformet og føles komfortabel i hånden, den ser bra ut, og sist men ikke minst - den koster under 700 kr !

Eleaf iStick 100W er superenkel å bruke. Det er en iStick tross alt, og den fungerer akkurat som andre iSticks. Den største forskjellen mellom denne og tidligere modeller er at iStick 100 Watt har masser av kraft.

Noen av funksjonene:

Du slår moden på ved å raskt klikke på hovedknappen fem ganger. For å bytte mellom VV og VW, når moder er på, klikker du raskt på hovedknappen tre ganger.

For å låse justeringsknappene, trykkes dem begge inn samtidig i tre sekunder (det samme for å låse den opp). For å bytte skjermen til en venstrehendt syn, når moden er av, trykker du samtidig på justeringsknappene i tre sekunder. Det er egentlig det man trenger å vite! Dette er en type mod som er enkel å bruke og har alt du trenger. Når du tar den ut av esken, setter du bare i batteriene, monterer din favoritt-tank, klikker så på knappen fem ganger, og du er klar til damping.

Batteridekselet holdes på plass av to små, men ekstremt sterke runde magneter. Batteridekselet klikker seg på plass med et lite smell.

iStick 100 Watt er noe større enn de eldre modellene, men like behagelig å holde som alle de andre iSticks. Den leveres nå i to farger: Sølv og svart.

Toppen av moden er litt over 22 mm, men det er så lite at jeg ikke engang merker det. Dette kan også være en god ting for de som har tanker med bredde på 23-24 mm. Som alle iStick er både toppen og bunnen i krom, men i stedet for å være mer ovalformet som i de eldre modellene, er den nå mer timeglass-formet. En subtil endring, men det ser bra ut.

Skjermen er veldig godt opplyst, og er lysere enn andre iSticks og jeg har ikke noen problemer å lese den i sterkt lys.

Eleaf iStick 100W er utstyrt med fjærbelastet 510 pin i kobber. De fleste av mine tanker satt helt jevnt, men ikke alle (jeg tror det er fordi 510 har en aldri så liten hevet krage).

Et virkelig smart trekk gjort av Eleaf er at de har endret tank-forbindelsen til den motsatte side av hovedknappen. Et designvalg på de eldre modellene med hovedknappen rett under og virkelig nær tanken var en håpløs avgjørelse. Sannsynligheten for å få væske rett i knappen var et problem. Så hvis du får over-drypp eller lekkasje, trenger du ikke nå å bekymre deg for at det lekker direkte inn knappen.

Det er luftehull nær toppen av moden, på begge sider, for å avkjøle kretsene. Min gamle 50 Watt iStick ble ofte litt varm, men med iStick 100 Watt jeg ikke hatt noen problemer med varme når du kjører den på 100 watt.

Dette er nå den moden jeg nå bruker mest - fordi jeg elsker den! Jeg ser egentlig ikke noen ordentlige bakdeler med denne enheten, bortsett fra at ladeporten kanskje kunne vært på siden i stedet for under. Ellers er jeg stor fan, og det tror jeg du vil være også.