Introduksjon til Innokin MVP 3 Pro

22/04/2016
av Admin Admin
Introduksjon til Innokin MVP 3 Pro

I denne gjennomgangen tar vi en titt på nye Innokin iTaste MVP 3.0 Pro. MVP 3.0 Pro er en forbedret versjon av den gamle iTaste MVP 3.

Forskjeller mellom den gamle MVP 3 og nyere MVP 3 Pro

  • Doblet maks effekt fra 30 til 60 watt
  • Minimum motstand er nå 0,2ohm i stedet for 0,4ohm
  • Batteriet er nå på 4400mAh i stedet for 3800mAh
  • Leveres med flere forbedringer i forhold til den gamle MVP 3 boksen, og også billigere!

Hva har ikke forandret seg?

  • Størrelsen
  • Utseende
  • Fjærbelastet pinne
  • Mini USB lademulighet

Introduksjon til Innokin MVP 3 Pro

Er den bedre enn den opprinnelige MVP 3?

Jeg liker at Innokin tok til seg hva folk sa om den opprinnelige MVP 3 og at de raskt kom på banen med en ny forbedret versjon. MVP 3 Pro har nå en rekke forbedringer. Den minste motstanden er 0,2ohm stedet for 0,4ohm, som er flott for subohm tanker og de som bygger RDA på lav ohm. Den maksimale effekten er nå doblet i forhold til tidligere - opp til 60W. Igjen en etterlengtet forbedring. Endelig har batterikapasiteten blitt økt til 4400mAh fra 3800mAh. Dette betyr at det nye batteriet vil vare bokstavelig talt i dagevis.

Massiv batterilevetid

Som nevnt over - MVP 3 Pro har et enorm 4400mAh batteri. Dette er samme størrelse som batteriet i Eleaf iStick 50W og mer enn det dobbelte av det Innokin Coolfire IV har.

Du vil få et par dager ekstra med damping fra MVP 3 pro batteriet hvis du damper på rundt 30W på en 0,5ohm spole. Lavere ohm spoler og høyere wattstyrker vil kreve mer strøm, men det bør likevel vare en full dag med vaping!

God Max Effekt og 0,2ohm minimum motstand

MVP 3.0 Pro kan fyre ned til 0,2ohm, som igjen kan trengs i dagens sub ohm dampe-marked. Det finnes mange som bruker spoler/coils som er rundt 0,2ohm, og denne funker meget fint til bruk på lav ohm, noe som ikke var like enkelt på den gamle enheten.

Solid og Robust

I likhet med den gamle MVP 3, er den MVP 3 Pro ytterst robust og solid. Jeg er ganske sikker på at du kan smekke til den med en hammer, og den vil fortsatt fungere fint etterpå (ønsker ikke å prøve dette selv!). Innokin leverer generelt enheter med en meget høy kvalitet, og de elektriske komponentene er meget bra gjort de også. Men ved å være robust betyr det også at MVP3 pro er ganske tung og kanskje ikke den mest ergonomiske moden på markedet.

Skjermen på Innokin MVP 3 Pro er en av de beste skjermene som finnes på markedet. Skriften er fin og stor og kan leses meget lett. Selv de med dårlig syn vil være i stand til å lese skjermen uten problemer.

Du kan fortsatt finne noen mods i disse dager uten en fjærbelastet pinne. Heldigvis leveres MVP 3 Pro med en fin gullbelagt 510 fjærbelastet pinne for best mulig kobling mot alle tanker og RDA-er. MVP 3 Pro kommer også med et ego adapter, om du fortsatt bruker slike enheter.

MVP 3 Pro har en mini-USB-kabel som er gjemt bort i bunnen av moden. Dette betyr at du kan lade andre elektriske apparater med samme mini USB-tilkobling. Bare for å gi deg en idé om hvor godt batteriet er på MVP 3 pro, kan du lade en Samsung S5 flere ganger med bare en lading fra moden! Dette er en praktisk funksjon å ha i tilfelle telefonen eller andre mods du bruker dør.

Jeg er en stor fan av Innokin, de produserer svært gode enheter. MVP 3 Pro er en mod for de som vil ha noe som er solid og føles litt tyngre i hånden og som har ønsker muligheten til å subohm damping. Med 60W gir det deg stor fleksibilitet når det gjelder hvilke enheter du kan dampe med denne moden. Vi liker virkelig MVP 3 Pro og har ingen problemer med å anbefale den også til deg.