Power Nano og Triton - en perfekt kombinasjon

07/02/2017
av Admin Admin

Eleaf er kjent for sine kvalitets batterier, som gjør damping tilgjengelig for selv vanlige brukere. iStick Power Nano er at deres nyeste produkter. Denne søte moden er liten nok til å passe inn i håndflaten og sofistikert nok til å tilby en skikkelig punch.

Vi anbefaler denne sammen med tanken Aspire Triton mini, som er en fantastisk tank for munnn-til-lunge-dampere. Med en iStick Nano og en Triton tank har du den perfekte "alt-i-ett" kombinasjonen.

Power Nano fra Elaf er utviklet for å imøtekomme både nye og erfarne dampere. Eleaf er en av de ledende produsentene av dampeutstyr og har skapt noen av de mest brukervennlige startsettene på markedet. Etter stor suksesser med ijust og iStick har de nå introdusert en kraftig men også mye mindre mod med Power Nano. Denne er pefekt å ha i lommen og holder en hel dag med vanlig damping.

Power Nano har et innebygget 1100mAh batteri og, kan kjøres opp til 40W, den støtter også TC-modus. Den lades via en mikro USB som er plassert på bunnen av enheten. Selv om det ikke er anbefalt, hevder Eleaf også at denne moden har en pass-through funksjon slik at du kan dampe mens den lades.

Med skjermen på batteriet, kan du se hvilken modus du stiller inn og motstanden den leser pluss eventuelle feilkoder hvis de kommer opp. Power Nano er også utsyrt med Dual Circuit Protection (DCP) som gir et ekstra lag med beskyttelse.

Så om du er ute etter et startsett for best mulig smak og en mod som er kraftig men samtidig liten og lett, så er valget enkelt. Skaff deg en Power Nano og en Triton-tank, så har du et fantastisk sett, som du kan nyte i lang tid.