SMOK Vape Pen 22 - omtale

21/10/2016
av Admin Admin
SMOK Vape Pen 22 - omtale

Maskinvare for damping kommer i stadig nye varianter, størrelser og fasonger. I den ene enden av skalaen har vi modene med avansert temperaturkontroll, og sub-ohm tanker med eksotiske spoler. I den andre enden er enkle eGo-pakker designet for nybegynnere.

I løpet av de siste to årene, har produsentene begynt å designe og markedsføre alt-i-ett "startsett" som kombinerer elementer fra begge disse svært forskjellige verdener. Den nye Vape Pen 22 fra Smok er et slikt produkt. Det er et 22mm batteri i eGo-stil med en batterikapasitet på 1650mAh som leverer en fast spenning fra 3,7 til 4,2 volt, avhengig av hvor mye batteriet er ladet. I motsetning til et typisk eGo batteri, har imidlertid denne dampepennen en tank hvis base er bygget inn i det sylindriske batteriet. Dessuten kommer den med to sub-ohm (0.3Ω) dual-core (som betyr dobbel spiral) fordamperhoder som skrus inn i basen. En glasstank passer over den og blir holdt på plass av en o-ring, og en topphette med drypptip-skruer på fordamperhodet for å fullføre konstruksjonen.

Så, er SMOK Vape Pen designet bare for nybegynnere eller er den også for erfarne dampere som ønsker et stealth oppsett som gir en god, full sub-ohm dampe-erfaring fra en enkel og liten sak.

Vape Pen er unektelig enkel i både design og drift. Den har ingen skjerm, ingen innstillingsknapper, og ingen tank som skal skrus av og på. Bare aktiver batteriet, plasser glasstanken over fordamperhodet og fyll på din e-juice. Veldig enkelt og greit.

Trykk inn knappen fem ganger for å slå den på eller av, trykk og hold knappen for å dampe. Det er det. Alle de forventede sikkerhetsbeskyttelsene er bygget inn i en regulerings chip. Når batteriet lades ut, noe som vil ta litt tid med 1650mAh, kan du lade den igjen med den medfølgende micro-USB ledningen. Hva kan være enklere?

Spørsmålet er: Gir Vape Pen en god nok damping til å vinne over begynnere, og kan den samtidig tilfredstille mer erfarne dampere? Svaret på begge spørsmålene er ja.

Teknologien for maskinvare for damping har kommet en lang vei. Det innebygde LiPo batteriet er kraftig og gir nok strøm til å drive en 0,3 ohm dual-core sub-ohm atomizer enkelt og effektivt. Brukerne vil ikke vinne noen skyblåsing konkurranser, men dampproduksjonen er god, og smaken er enda bedre.

Det er vanskelig å kritisere et produkt som gir både enkelhet og ytelse.

SMOK Vape Pen er i prinsippet det samme som Smok sin Stick One Basic og Plus startsett, men Vape Pen er enda enklere, siden tankbasen er bygget inn i batteriet. Selv om enkelhet etterlater Vape Pen i et begrenset, nisjemarked, så vil den begeistre de som ønsker et enkelt og godt produkt.