Sugar Cookie e-juice 30 ml

Leveringstid ca: 1-3 dager.

199.00 kr.
Velg den blandingen du ønsker.
På lager
+
Legg til i ønskeliste

Dette er en søt og behagelig e-juice. Smaken er en behagelig kakesmak med tydelig vanilje og også hint av meringe og kanel. Det er også en tone med smak av peanøtt-smør - som gjør dette til en deilig fyldig og søt dessert-juice.

Vi anbefaler steeping på ca to uker for å få fram alle nyansene, men denne er søt og god fra første stund, så den kan fint dampes umiddelbart.!

Exclusive-serien

Vår Exclusive-serie er e-juice satt sammen av ekstrakter av høyeste kvalitet og blandet fra bunnen for å få frem de subtile nyansene og den komplekse fyldige smaken. Den rene PG/VG-blandingen er mikset sammen av kun naturlige og organiske italienske smakstilsetninger uten kunstige tilsetninger. E-juicen kan dampes når du mottar den, men vi anbefaler steeping i ca 2 uker. Du mottar den i 30 ml glassflasker med barnesikret skrukork og pipette.

Ingredienser

 • Propylenglykol (Farmasøytisk renhetsgrad)
 • Vegetabilsk glyserin (Farmasøytisk renhetsgrad)
 • Naturlige italienske smaksessenser
 • 50% VG / 50% PG
Steeping:
Non-steeped
PG:
50%
VG:
50%
Nikotininnhold:
0 mg/ml
Flaskestørrelse:
30 ml

Blanding

Vår e-juice består kun av naturlige smakessenser samt basvæskene PG og VG. Vi tilbyr vår e-juice i to ulike blandinger: PG/VG: 50/50 prosent og PG/VG: 30/70 prosent. Du kan lese mer om innholdet i vår e-juice på denne siden: Vi vil i hovedsak anbefale blandingen på 50/50, men for de som damper med høy temperatur kan en blanding med mer VG være å anbefale for mindre «Throat hit». Det vil uansett være individuelt, og man bør prøve seg fram - både med blandingen og med temperaturen man damper på for å finne sin favoritt.

Ingen av smakessensene i vår e-juice inneholder: diacetyl, acetoin eller acetyl propionyl, raffinert sukker, protein, genmodifiserte ingredienser, animalske ingredienser av noe slag, konserveringsmidler, søtstoffer, eller farger. De er alle glutenfrie og peanøttfrie og egner seg for diabetikere, vegetarianere og veganere.

Steeping

Steeping betyr at man lagrer e-juicen for å forbedre smaken - som med en god vin. E-juicen kan også ha behov for å luftes ved å la den stå uten kork noen timer. Dette er prosess der du frigjør oksygen inn i e-juicen.

 1. La flasken stå med lokket lukket på et mørkt og litt kjølig sted mellom 3-7 dager.
 2. Rist flasken grundig (gjerne hver dag) til du ser små bobler inne i flasken.
 3. Etter to-tre dager kan du ta av lokket for å slippe oksygen inn i flasken i 6-12 timer.
 4. Smak og gjenta trinn 1 til 3 til du er fornøyd med smaken. Noen smaker kan trenge opp mot 2 uker.

Det er mange måter å steepe på og alle gjør det på ulike måter, men alle har en ting til felles: tålmodighet.

E-juice Med Nikotin

All vår e-juice lagerføres i Norge og all vår e-juice levere uten nikotin i henhold til Norsk lov. Ønsker du likevel en e-juice med nikotin så kan dette bestilles fra utlandet. Det er lovlig å bestille e-juice med nikotin fra EU/EØS-land, så lenge det er til personlig bruk, og du bruker e-juice for å kutte ned eller for å slutte med vanlige sigaretter.

Viktige regler når du handler e-juice med nikotin fra utenlandet:

 • Du må være over 18 år
 • Nikotinen må sendes fra land innen EØS/EU-området
 • Det kan kun være til personlig forbruk
 • Du kan ikke bestille varer for forbruk over 3 måneder
 • Vær oppmerksom på at du kan belastes med 25% moms

Relaterte produkter