Virginia Tobacco e-juice 30 ml

Leveringstid ca: 1-3 dager.

199.00 kr.
Velg den blandingen du ønsker.
På lager
+
Legg til i ønskeliste

En klassisk e-juice med smaken av Virginia Tobacco er fremhevet av et subtilt søt, kremet tobakksmak. Denne delikate smakskombinasjon og en glatt overflate skaper en sofistikert vaping opplevelse med god klassisk tobakksmak.

Blandingen vil bare bli bedre dersom du lagrer (steeper) den i et mørkt skap 1-2 uker, og rister den godt et par ganger i uken. Den kan også ha godt av å stå uten lokk ca en halv dag. Steeping er spesielt viktig for e-juice med tobakksmak.

Original-serien

Vår Original-serie er e-juice satt sammen av ekstrakter av høyeste kvalitet og blandet fra bunnen for å få frem de originale smakene. E-juicen vil alltid være tilsatt flere ulike aromaer for å gi en kompleks og fyldig smak. Hovedsmaken er tilstede, men du vil også finne andre spennende smaksnyanser. Den rene PG/VG-blandingen er mikset sammen av kun naturlige og organiske italienske smakstilsetninger uten kunstige tilsetninger. Original-serien blandes og mikses når vi mottar din bestilling, så den er helt fersk. Husk at e-juicen blir bedre om du lar den steepe (lagre) noen dager før damping. Du mottar den i 30 ml glassflasker med pipette.

Ingredienser

 • Propylenglykol (Farmasøytisk renhetsgrad)
 • Vegetabilsk glyserin (Farmasøytisk renhetsgrad)
 • Naturlige italienske smaksessenser
 • Valgfritt 50/50 eller 30/70 prosent PG/VG


Steeping:
Non-steeped
PG:
50%
VG:
50%
Nikotininnhold:
0 mg/ml
Flaskestørrelse:
30 ml

Blanding

Vår e-juice består kun av naturlige smakessenser samt basvæskene PG og VG. Vi tilbyr vår e-juice i to ulike blandinger: PG/VG: 50/50 prosent og PG/VG: 30/70 prosent. Du kan lese mer om innholdet i vår e-juice på denne siden: Vi vil i hovedsak anbefale blandingen på 50/50, men for de som damper med høy temperatur kan en blanding med mer VG være å anbefale for mindre «Throat hit». Det vil uansett være individuelt, og man bør prøve seg fram - både med blandingen og med temperaturen man damper på for å finne sin favoritt.

Ingen av smakessensene i vår e-juice inneholder: diacetyl, acetoin eller acetyl propionyl, raffinert sukker, protein, genmodifiserte ingredienser, animalske ingredienser av noe slag, konserveringsmidler, søtstoffer, eller farger. De er alle glutenfrie og peanøttfrie og egner seg for diabetikere, vegetarianere og veganere.

Steeping

Steeping betyr at man lagrer e-juicen for å forbedre smaken - som med en god vin. E-juicen kan også ha behov for å luftes ved å la den stå uten kork noen timer. Dette er prosess der du frigjør oksygen inn i e-juicen.

 1. La flasken stå med lokket lukket på et mørkt og litt kjølig sted mellom 3-7 dager.
 2. Rist flasken grundig (gjerne hver dag) til du ser små bobler inne i flasken.
 3. Etter to-tre dager kan du ta av lokket for å slippe oksygen inn i flasken i 6-12 timer.
 4. Smak og gjenta trinn 1 til 3 til du er fornøyd med smaken. Noen smaker kan trenge opp mot 2 uker.

Det er mange måter å steepe på og alle gjør det på ulike måter, men alle har en ting til felles: tålmodighet.

E-juice Med Nikotin

All vår e-juice lagerføres i Norge og all vår e-juice levere uten nikotin i henhold til Norsk lov. Ønsker du likevel en e-juice med nikotin så kan dette bestilles fra utlandet. Det er lovlig å bestille e-juice med nikotin fra EU/EØS-land, så lenge det er til personlig bruk, og du bruker e-juice for å kutte ned eller for å slutte med vanlige sigaretter.

Viktige regler når du handler e-juice med nikotin fra utenlandet:

 • Du må være over 18 år
 • Nikotinen må sendes fra land innen EØS/EU-området
 • Det kan kun være til personlig forbruk
 • Du kan ikke bestille varer for forbruk over 3 måneder
 • Vær oppmerksom på at du kan belastes med 25% moms