Kort om oss

Nettbutikkens formål er å kunne tilby de beste og mest populære produktene innen vaping, eller damping som vi sier på norsk. Å gi deg en god kundeopplevelse er viktig for oss. Vårt mål er å ha fornøyde kunder som forteller venner og bekjente om oss. Det ønsker vi å oppnå med god kundeservice, raske leveranser og gode produkter som gjør en forskjell i din hverdag.

Dampskyen har lager i Norge og alle varer sendes herfra. Det vil si at du ikke får noen ekstra moms eller tollgebyrer i tillegg til de prisene som allerede står oppført på nettsidene våre.

Varene du bestiller sendes som regel samme eller neste virkedag, litt avhengig an når på døgnet ordren fullføres. Tiden fra din bestilling, til du mottar varene forsøker vi å begrense til kun tiden Posten bruker på å levere pakken fra oss til deg.

Hvis du har noen spørsmål angående våre produkter, og ikke finner svaret på våre nettsider - kan du kontakte vår kundeservice via e-post info@dampskyen.no eller bruke kontaktskjemaet. Vi svarer deg så raskt vi kan.

Vi ønsker deg en fin dag, og en hyggelig kjøpsopplevelse hos Dampskyen.